به گزارش پردیسان آنلاین، سیدمحمدتقی شاهچراغی روز سه شنبه در دیدار با سیدمرتضی بختیاری رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) در قم، با اشاره به سیاست های کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای محرومیت زدایی و کمک به اقشار آسیب پذیر گفت: مدیران دولتی حامی کمیته امداد در مسیر خدمت به محرومین هستند. استاندار قم […]

به گزارش پردیسان آنلاین، سیدمحمدتقی شاهچراغی روز سه شنبه در دیدار با سیدمرتضی بختیاری رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) در قم، با اشاره به سیاست های کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای محرومیت زدایی و کمک به اقشار آسیب پذیر گفت: مدیران دولتی حامی کمیته امداد در مسیر خدمت به محرومین هستند.

استاندار قم حضور میدانی مسئولان استان در شهرستان ها، بخش ها و روستاهای استان قم طی ماه های اخیر را مورد توجه قرار داد و افزود: این کار علاوه بر ایجاد دلگرمی در بین مردم، ‌زمینه حل سریعتر مشکلات شهروندان را فراهم کرده است.

شاهچراغی با تاکید بر ضرورت تعامل بیشتر بین مسوولان استانی با کمیته امداد، گفت: تلاش می شود با افزایش تعامل و همکاری مسئولان در راستای توانمندسازی مددجویان کمیته امداد، معیشت و اقتصاد این قشر از شهروندان بهبود پیدا کند.

تخصیص زمین جدید احداث پارک علم‌وفناوری قم در دستور کار است

استاندار قم همچنین تخصیص در بازدید از پارک علم و فناوری استان و گفتگو با برخی واحد های دانش بنیان و فناور در این مجموعه، عنوان کرد: محل احداث پارک علم و فناوری را در دستور کار مدیریت استان است و  قطعه زمین در نظرگرفته شده در این راستا می‌تواند تا حد زیادی نیاز واحدهای فعال در پارک علم و فناوری استان را تامین کند.

شاهچراغی جایگاه توسعه محور قم در حوزه فناوری قابل قبول است.

استاندار قم با اشاره به برخی مشکلات مطرح شده از سوی شرکت های فناور، اضافه کرد: یکی از موارد مورد درخواست در مسیر توسعه و افزایش بهره وری، محدودیت فضای کاری فعلی و نیاز به اختصاص زمین جهت توسعه این واحد هاست که باید در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

وی ادامه داد: احصاء نیازمندی های فعلی و آینده پارک علم و فناوری استان در محل احداث جدید و استفاده از ظرفیت های استانی و ملی و نیز هم افزایی و تعامل همه دستگاه های ذیربط در این زمینه بسیار حیاتی است.

استاندار قم از آمادگی دستگاه های اجرایی جهت حمایت معنوی و تسهیل در امور این واحدها خبر داد و تصریح کرد: استفاده از همه ظرفیت های دستگاهی و قانونی جهت معرفی شرکت های فعال در این مجموعه به مراجع ذیربط در دستور کار مدیران است.

وی بسیج امکانات و حرکت جهادی دستگاه ها در راستای حمایت از واحد های فناور و شرکت های دانش بنیان را مورد توجه قرار داد و گفت: دنیای امروز دنیای فناوری اطلاعات و رشد و توسعه پارک های علم و فناوری است و باید با حرکت به سمت برنامه های دانش محور و فناور زمینه توسعه استان را فراهم کنیم.

گفتنی است پارک علم و فناوری استان قم به عنوان نهاد سازمان حامی توسعه فناوری و اقتصاد دانش بنیان در سطح استان قم، با ساختار مصوب و کارشناسان جوان فعالیت خود را از ابتدای سال ۱۳۹۱ آغاز کرد و در حال حاضر ۳۰۰۰ نیروی فناور در ۲۵۹ واحد دانش بنیان در این پارک مشغول به کار هستند و کسب رتبه ششم کشوری از لحاظ شرکت های خلاق و صنایع فرهنگی یکی از توفیق های استان در این پارک است./