شهردار تبریز با اشاره به لزوم زمانبندی برای پروژههای مسیرگشایی گفت: تا پایان مهرماه باید ۱۳ کیلومتر مسیرگشایی جدید توسط مناطق دهگانه تحویل شهروندان شود.
به گزارش پردیسان آنلاین از آذربایجانشرقی، یعقوب هوشیار ظهر امروز _پنجشنبه بیست و پنجم مرداد_ در جریان سومین قرار خدمت از دور ششم قرارهای خدمت شهرداری تبریز با بیان اینکه دیدگاه شورای اسلامی شهر ایجاد تحرک و پویایی هر چه بیشتر در مناطق است، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ کمتر از ۳۰ میلیارد تومان عملیات عمرانی در منطقه ۶ انجام یافته بود، این در حالی است که در مدیریت شهری فعلی تنها در پروژه روگذر قراملک ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی افزود: در صورتی که پروژه جاده سنتو نهایی شود، شهرداری منطقه ۶ تبریز برای سالهای طولانی از بحثهای درآمدی بی نیاز میشود. باید علاوه بر پروژههای عمرانی برای برخی اقدامات همچون بدنه سازی جاده سنتو نیز روزشمار نصب شود چرا که اجرای این پروژه در توسعه، زیبایی و درآمدزایی برای منطقه مثمر ثمر خواهد بود.
شهردار تبریز با تاکید بر ضرورت زیباسازی ورودی شهر در حوزه منطقه ۶، گفت: در مقطعی اقداماتی انجام یافته و دپوی مصالح از این محدوده جمعآوری شد ولی این اقدامات نباید تنها محدود به آخر سال باشد بلکه همواره باید انجام یافته و پیگیری شود.
هوشیار ادامه داد: ساماندهی مسیر آناخاتون همواره مورد تاکید بوده و باید از ورود مصالح به این منطقه جلوگیری شود. همچنین ایجاد میدان دام جزو اولویتهای شهرداری در منطقه آناخاتون است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات شهری، ساخت و ساز غیرمجاز و حصارکشی دو موضوع جدی بوده و اقداماتی انجام یافته که باید گزارش عملکرد ارائه شود. همچنین معاونت شهرسازی نیز آمار ساخت و ساز غیرمجاز را به صورت هوشمند ارائه میکنند.
شهردار تبریز با اشاره به ضرورت تحقق صد در صدی درآمد شهرداری تا پایان شهریور گفت: در حوزه اداری و مالی و بحث درآمد، بودجهای که تعریف میشود بر اساس توانمندی و ظرفیت مناطق است.
هوشیار در ادامه تصریح کرد: شهرداری منطقه ۶ در حوزه توزیع آسفالت دارای رتبه نخست بین سایر مناطق بوده که این اقدامات باید تا پایان سال تداوم یابد. همچنین ۲ سالن ورزشی با ۵۰ میلیارد تومان هزینه در این منطقه احداث میشود.
وی با تاکید بر اهمیت رؤیت عملکرد شهرداری تبریز در سامانه ساجا، اظهار کرد: پروژههای قراملک و یا ایستگاه مترو در بودجه مرکز و سایر مناطق است ولی بودجه اختصاصی منطقه باید در ساجا مشخص باشد و شهروندان بدانند در حال حاضر چهل برابر بیشتر از سال ۱۴۰۰ عملیات عمرانی انجام میشود.
شهردار تبریز با بیان اینکه باید به ناحیه محوری باور داشته باشیم، گفت: نواحی یکی از ابزارهای قوی برای مناطق است و شهرداران نواحی باید در تمام حوزهها حضور و مدیریت داشته باشند و نتیجه را به معاونتها و شهردار منطقه گزارش شود.
Friday, 29 November , 2024