به گزارش پردیسان آنلاین به نقل از اتاق تعاون ایران، پردیسان آنلاینداد لاهوتی، معاون پارلمانی و امور حقوقی اتاق تعاون ایران در نشست فعالان اقتصادی حوزه کشاورزی بخش تعاون در خصوص بررسی آثار حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: در صورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دولت باید تمهیداتی برای تولیدکنندگان فراهم کند. این فعال بخش خصوصی […]

به گزارش پردیسان آنلاین به نقل از اتاق تعاون ایران، پردیسان آنلاینداد لاهوتی، معاون پارلمانی و امور حقوقی اتاق تعاون ایران در نشست فعالان اقتصادی حوزه کشاورزی بخش تعاون در خصوص بررسی آثار حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: در صورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دولت باید تمهیداتی برای تولیدکنندگان فراهم کند.

این فعال بخش خصوصی اظهار داشت: در این نشست، پیشنهاد شد دولت حذف ارز را به طور تدریجی انجام دهد ولی در صورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از بودجه ۱۴۰۱ باید تمهیداتی خاصی نظیر افزایش سرمایه در گردش به میزان دو برابر وضعیت صنعت مرغداری و دامداری ها، حذف سیاستگذاری قیمت دستوری به طوریکه قیمت گذاری براساس عرضه و تقاضا باشد.

وی ادامه داد: حذف محدودیت و ممنوعیت صادرات در اجرای ماده ۲۳ قانون دائمی ۲ همچنین افزایش یارانه دهک های پایین جامعه به صورت کارت اعتباری صرفا برای خرید گوشت، مرغ، شیر و تخم مرغ از دیگر تمهیداتی پیشنهادی به دولت است.

لاهوتی بیان داشت: براساس گزارش تولیدکنندگان مرغ، تخم مرغ وگوشت قرمز، در صورت حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، حداکثر افزایش قیمت ها در موارد پروتئینی مذکور حدود ۲۰ درصد به غیر از قیمت های جهانی است.

به گزارش پردیسان آنلاین، در این نشست مشترک در خصوص حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه ۱۴۰۱ و بررسی تبعات و پیشگیری از اثرات آن در اقتصاد با حضور نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و فعالان اقتصادی حوزه کشاورزی بخش تعاون برگزار شد که در این جلسه به ظرفیت های تولید و میزان مصرف اشاره و اعضا گزارش مبسوطی در این خصوص ارائه کردند.

براساس این گزارش، استعداد ظرفیت تولید مرغ در کشور به میزان ۳ میلیون تن است اما از این رقم حدود ۲میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید و به مصرف می رسد. تولید تخم مرغ به میزان ۹۰۰ هزار تن و به همین میزان نیز مصرف می شود یادآور می شور تولید شیر حدود ۱۰میلیون تن برآورد می شود که نیاز کشور تامین می شود.