به گزارش روز دوشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی» افزود: با توجه به اقدام این وزارتخانه در شناسایی واحدهای راکد و فعال زیر ظرفیت در داخل و خارج شهرکها و نواحی صنعتی کشور، در طول سال گذشته شرایط برای احیای یکهزار و ۵۹۲ واحد صنعتی مهیا شد. وی ادامه داد: مجموع نیاز مالی دو […]
به گزارش روز دوشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «رضا رحمانی» افزود: با توجه به اقدام این وزارتخانه در شناسایی واحدهای راکد و فعال زیر ظرفیت در داخل و خارج شهرکها و نواحی صنعتی کشور، در طول سال گذشته شرایط برای احیای یکهزار و ۵۹۲ واحد صنعتی مهیا شد.
وی ادامه داد: مجموع نیاز مالی دو هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی مدنظر برای احیا و بازگشت به چرخه تولید، حدود یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد میشود.
رحمانی خاطرنشان کرد: در فرآیند فعالسازی واحدهای راکد، عارضه یابی واحدها و شناسایی موانع و مشکلات آنها، تامین نیازمندی ها از قبیل منابع مالی مورد نیاز، رفع موانع قانونی، هماهنگی با دستگاه های اجرایی مرتبط و تامین مواد اولیه مدنظر است.
وزیر صنعت با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب درخصوص توجه به بازار ۸۰ میلیونی داخل کشور در سال جهش تولید، گفت: امسال برنامه فعال سازی ظرفیت خالی واحدها با هدف توجه به ظرفیت های موجود در داخل در صنایع منتخب شامل یخچال و فریزر، لباسشویی، تلویزیون، خودرو، نخ، پارچه و پوشاک، فرش ماشینی، چرم سبک و سنگین، کفش، شیرینی و شکلات، لبنیات و لاستیک مورد نظر است.
رحمانی گفت: در صنایع یاد شده متوسط میزان بهرهبرداری از ظرفیت های موجود حدود ۵۲.۵ درصد برآورد می شود که سعی خواهیم کرد با فعال سازی ظرفیت های خالی، این رقم را به بیش از ۶۵.۵ درصد برسانیم.
برنامه ریزی کاهش ارزبری ۳.۸ میلیون یورویی
وزیر صنعت، معدن و تجارت، تعمیق ساخت داخل را یکی از اهرم های موثر در احیا و فعال سازی برخی صنایع و واحدهای صنعتی در کشور توصیف کرد و ادامه داد: در سال ۹۸ افزون بر سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو کالا در کشور داخلی سازی شد، این روند در سال جهش تولید نیز تداوم خواهد داشت و برای داخلی سازی حدود سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون یورو برنامه ریزی شده است.
رحمانی تاکید کرد: امسال برنامه ویژه ای برای تولید محصولات خاص و پیشران شامل پارچه چادر مشکی، پارچه، پوشاک، لاستیک سنگین، گیربکس اتوماتیک، آکریلو نیتریل، پودر آلومینا و الکترود گرافیتی با اولویت خودکفایی در دستور کار داریم. وی بیان داشت: عناوین محصولات خاص و پیشران با توجه به قاچاق پذیر بودن کالاها، میزان واردات آنها در سال ۹۷ و بر اساس مصرف سالیانه، شناسایی شده و مورد هدف تولید داخل قرار گرفتهاند.
Saturday, 23 November , 2024