حامد قربانی روز چهارشنبه در بازدید از تعدادی واحدهای تولیدی گناباد افزود: جهش تولید مانند یک سکه ۲ رو دارد یک روی آن حمایتهای دستگاههای اجرایی و روی دیگر کیفیت تولیدات است که این ۲ مکمل هم هستند. وی ادامه داد: تحقق راهکارهای جهش تولید محور مهم برنامهریزیهای اقتصادی گناباد در سالجاری است و با افزایش کیفیت کالاهای تولیدی سعی […]
حامد قربانی روز چهارشنبه در بازدید از تعدادی واحدهای تولیدی گناباد افزود: جهش تولید مانند یک سکه ۲ رو دارد یک روی آن حمایتهای دستگاههای اجرایی و روی دیگر کیفیت تولیدات است که این ۲ مکمل هم هستند.
وی ادامه داد: تحقق راهکارهای جهش تولید محور مهم برنامهریزیهای اقتصادی گناباد در سالجاری است و با افزایش کیفیت کالاهای تولیدی سعی میشود سهم این منطقه از بازارهای هدف صادرات افزایش یابد.
وی گفت: حمایت از جامعه کار و کارگری مورد توجه مسوولان گناباد قرار دارد و دولت به خاطر تعطیلی ناشی از شیوع کرونا، یک سری مزایا برای حمایت از تولیدکنندگان و کارگران در نظر گرفته است.
قربانی افزود: اقدامات ارزشمندی توسط ادارات صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این زمینه انجام شده و پروتکلهای بهداشتی به واحدهای صنفی و تولیدی ارایه شده است.
وی ادامه داد: دشمنان از ۲ سال گذشته بر دامنه تحریمهای خود علیه ایران افزودند و هر چه موجب رونق اقتصادی کشور میشد از ما سلب کردند ولی با عزم جدی مسوولان اجرایی و فعالان اقتصادی، کشور ما روی پای خودش ایستاده است.
وی گفت: نمونه این همگرایی را در زمینه مقابله با کرونا میتوان دید و هر اقلامی که در ابتدای شیوع این بیماری به آن نیاز داشتیم با هم افزایی بخشهای مختلف تولید میشود که گواه آن راهاندازی دهها واحد تولید ماسک و کالاهای بهداشتی در گناباد است.
قربانی افزود: این نشان میدهد مردم ایران از تنگناها نمی هراسند و اراده لازم برای عبور از مشکلات و سختیها را دارند.
وی ظرفیت تولید روزانه شیر در گناباد را ۱۹۰ تا ۲۱۰ تن ذکر کرد و ادامه داد: واحد تولیدی شیر پگاه با جذب ۳۰ تن در روز نقش موثری در این بخش دارد و طرح توسعه این کارخانه در زمینه تولید شیر خشک صنعتی برای حذب بازارهای هدف مورد توجه قرار دارد.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارد که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر بطور مستقیم و ۲ برابر این تعداد بطور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارد.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
Saturday, 23 November , 2024