سعید شهند روز پنجشنبه اظهارداشت: بهره‌گیری از پلاستیک در کشت محصولات جالیزی و صیفی‌جات بدلیل داشتن مزایای کوتاه مدت در سال‌های اخیر در مزارع شمالی استان رواج یافته اما این شیوه کشت در کنار برخی منفعت‌ها مورد تایید نیست. وی گفت: در این خصوص با پیگیری‌ها و تصمیمات متخذه کشت زیرنایلونی ممنوع اعلام شده است. […]

سعید شهند روز پنجشنبه اظهارداشت: بهره‌گیری از پلاستیک در کشت محصولات جالیزی و صیفی‌جات بدلیل داشتن مزایای کوتاه مدت در سال‌های اخیر در مزارع شمالی استان رواج یافته اما این شیوه کشت در کنار برخی منفعت‌ها مورد تایید نیست.

وی گفت: در این خصوص با پیگیری‌ها و تصمیمات متخذه کشت زیرنایلونی ممنوع اعلام شده است.

وی با اشاره به پایش روزانه مزارع کشت‌های زیرنایلونی و گشت‌های مشترک این اداره کل با کارشناسان جهاد کشاورزی استان افزود: پسماندهای پلاستیکی برجای مانده در مزارع پس از برداشت محصولات جالیزی (زیرنایلونی) بدلیل مدت زمان زیاد ماندگاری بر روی خاک، علاوه بر آلودگی محیط زیست، اثرات جبران ناپذیری بر حاصلخیزی و از بین رفتن بافت موثر خاک دارد.

استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید می‌کند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.