محمد پور داود روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین  با بیان اینکه در آموزش‌های غیر حضوری و مجازی، بیشتر دانش‌آموزان این استان پوشش داده شده‌اند اظهار داشت: همکاران ما در صف و ستاد تمام ظرفیت‌ها و امکانات را به کار گرفته‌اند تا در شرایط کنونی تعطیلی مدارس موجب وقفه تحصیلی دانش‌آموزان نشود.  وی  […]

محمد پور داود روز  دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پردیسان نوین  با بیان اینکه در آموزش‌های غیر حضوری و مجازی، بیشتر دانش‌آموزان این استان پوشش داده شده‌اند اظهار داشت: همکاران ما در صف و ستاد تمام ظرفیت‌ها و امکانات را به کار گرفته‌اند تا در شرایط کنونی تعطیلی مدارس موجب وقفه تحصیلی دانش‌آموزان نشود. 

وی  اضافه کرد: نقش معلمان در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و این قشر از جامعه در حوادث طبیعی همچون سیل و زلزله نیز برای کمک به هموطنان و رفع مشکلات پیشگام بوده‌اند.

پورداود با اشاره به قدردانی رییس جمهوری از تلاش‌های معلمان در تحقق شعار “تعطیلی مدرسه تعطیلی آموزش نیست”، عنوان کرد: تلاش‌ها و اقدامات قابل تقدیر فعالان دستگاه تعلیم و تربیت کشور که حتی در روزهای تعطیل نیز مشغول کار بودند، باعث شد تا روند آموزش و پرورش همچنان جریان داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: همکاران ما در استان، شهرستان ها، نواحی و مناطق نیز از همان روزهای نخست تاکنون تلاش های مستمری برای افزایش کیفی و کمی آموزش‌های مجازی داشته اند و طرح ها و برنامه های مختلفی به اجرا درآمده است.

پورداود خاطرنشان کرد: امروز با افتخار باید گفت که با همت و تلاش مثال زدنی معلمان استان، آموزش و پرورش جریان دارد و در نقاط مختلف از جمله مناطق دوردست، روستاها و حتی مناطق عشایری، محتواهای آموزشی و پرورشی  به شیوه های مختلف ارائه می شود.

وی با بیان اینکه برای مناطق کمتر توسعه یافته که دسترسی به اینترنت ندارند، محتواهای آموزشی و پرورشی در قالب لوح فشرده ارسال می شود و حتی با تماس های تلفنی سعی در رفع مشکلات دانش آموزان دارند، افزود: برنامه هایی چون جهادگران آموزش و تولید محتواهای صوتی نیز در همین راستا اجرا شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان با اشاره به هماهنگی گروه‌های آموزشی استان برای تولید محتوای آموزشی، گفت: در حال حاضر محتواهای آموزشی تولید شده توسط معلمان استان از شبکه های سراسری آموزش و چهار سیما و همچنین شبکه استانی همدان پخش می شود. 

پورداود افزود: علاوه بر این ها همکاران ما در فضای مجازی با بهره گیری از تمام امکانات توانسته اند آموزش دانش آموزان در منازل را به صورت غیر حضوری پیگیری و دنبال کنند.

وی گفت: با راه اندازی شبکه شاد نیز این مهم در فضایی مناسب تر دنبال می‌شود تا روند تحصیل و آموزش فرزندان این مرز و بوم با قوت ادامه داشته باشد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار نظر های خام و نسنجیده و ارائه آمارهای اشتباه توسط برخی ها را، زیر سوال بردن تلاش های فرهنگیان دانست و تاکید کرد: مرجع اصلی و تخصصی اعلام آمار و گزارش پیرامون فعالیت آموزشی به ویژه اقدامات صورت گرفته برای آموزش های غیر حضوری و مجازی، دستگاه تعلیم و تربیت استان است و اظهار نظرهای شخصی در این زمینه مبنای علمی ندارد و به دور از واقعیت است. 

پورداود بیان کرد: آموزش و پرورش این استان با تلاش ها و زحمات شبانه روزی همکاران فرهنگی توانسته است در موضوع آموزش‌های مجازی بدرخشد و پویش “آموزش جریان دارد” را به معنای واقعی محقق سازد.

براساس برنامه‌ریزی و هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش همدان، برنامه‌های آموزشی به تفکیک پایه‌ها و درس‌ها، هر روز در سه نوبت از شبکه تلویزیونی صدا و سیمای مرکز همدان پخش می‌شود.

در سال تحصیلی جاری نزدیک به ۲۸۷ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه همدان تحصیل می کنند.

همه مدارس همدان، از تاریخ سوم اسفندماه ۱۳۹۸، همزمان با سراسر کشور، برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، به صورت موقت تعطیل شده است.