به گزارش پردیسان آنلاین ، رییس جامعه المصطفی در این دیدار گفت: کادر درمان در مقاطع مختلف پس از انقلاب اسلامی، خدمات درخشانی داشته که موجب افتخار و سربلندی است و این خدمات، به‌ویژه در مقاطع حساس و حیاتی، بیشتر به چشم آمده است. حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عباسی افزود: خدمات کادر درمان در دفاع مقدس، صفحات […]

به گزارش پردیسان آنلاین ، رییس جامعه المصطفی در این دیدار گفت: کادر درمان در مقاطع مختلف پس از انقلاب اسلامی، خدمات درخشانی داشته که موجب افتخار و سربلندی است و این خدمات، به‌ویژه در مقاطع حساس و حیاتی، بیشتر به چشم آمده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عباسی افزود: خدمات کادر درمان در دفاع مقدس، صفحات درخشانی در تاریخ کشور باقی گذاشته است و در چند سال اخیر نیز که کشور با کرونا درگیر بود، کادر درمان از آزمون بزرگ دیگر سربلند خارج شد که جا دارد مراتب سپاسگزاری و تشکر خود را بیان نمایم.

وی با اشاره به خدمات فداکارانه کادر درمان در ۲ سال اخیر، اضافه کرد: کادر درمان استان قم زحمات شبانه‌روزی و فداکارانه‌ای در دوران مبارزه با کرونا متحمل شد و جامعه المصطفی نیز که یکی از مراکز آموزشی و علمی است از این خدمات و همکاری‌ها بهره‌مند بود.

وی با اشاره به تنوع ملیتی گسترده طلاب و دانش‌پژوهان جامعه المصطفی بیان کرد: سه محور اصلی دانشی جامعه المصطفی، علوم اسلامی، علوم انسانی و زبان و فرهنگ است؛ هم‌اکنون ۱۶۰ رشته در مقاطع و رشته‌های مختلف مصوب وزارت علوم در جامعه المصطفی ارائه می‌شود و بخش آموزش مجازی جامعه المصطفی نیز میزبان هزاران نفر از دانش‌پژوهان از سراسر جهان است.

عباسی با اشاره به توانمندی‌های جامعه المصطفی در بخش‌های مختلف، از آمادگی این نهاد در زمینه امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد.

ابوالفضل باقری معاون آموزشی وزیر بهداشت نیز در این دیدار بر همکاری همه‌جانبه میان جامعه المصطفی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این جلسه، جامعه المصطفی را یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران در جهان دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی علاقه‌مند است در قالب امضای تفاهم‌نامه، در زمینه‌های مختلف همکاری‌های مشترکی با جامعه المصطفی داشته باشد.

مهدی مصری تبیین آموزه‌های دینی در عرصه بهداشت اسلامی، سبک زندگی سالم، اعجاز علمی قرآن در بهداشت و سلامت، فرهنگ سلامت، احکام فقهی پزشکی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تبادل استاد در حوزه فقه پزشکی را از زمینه‌های مناسب برای همکاری میان دو مرکز برشمرد.

وی تجربیات آموزش غیرحضوری را یکی از توانمندی‌های مهم جامعه المصطفی برشمرد و انتقال این تجربه ارزشمند را به سایر مراکز علمی بسیار مفید و کارگشا دانست.