به گزارش عصر جمعه روابط عمومی این اداره‌کل، علی علیخانی با بیان اینکه رانندگان ناوگان باری  با روحیه جهادی برای حمل اقلام ضروری، به میدان آمدند، افزود: تاکنون حدود چهار هزار تن سهمیه گندم از طریق ناوگان حمل بار جاده‌ای وارد استان شد و عملیات بارگیری و حمل نهاده‌های دامی و کودهای شیمیایی تخصیص یافته در حال انجام […]

به گزارش عصر جمعه روابط عمومی این اداره‌کل، علی علیخانی با بیان اینکه رانندگان ناوگان باری  با روحیه جهادی برای حمل اقلام ضروری، به میدان آمدند، افزود: تاکنون حدود چهار هزار تن سهمیه گندم از طریق ناوگان حمل بار جاده‌ای وارد استان شد و عملیات بارگیری و حمل نهاده‌های دامی و کودهای شیمیایی تخصیص یافته در حال انجام است.

وی از ارائه بسته تشویقی به ناوگان حمل کننده کالاهای اساسی خبر داد و گفت: علاوه بر اینکه سهمیه سوخت این ناوگان به صورت اتوماتیک و براساس بارنامه و پیمایش ۳۰ درصد افزایش  می‌یابد، سهمیه تشویقی لاستیک و روغن موتور با نرخ دولتی نیز به آنها اعطا می‌شود.

این مسوول با اشاره به اینکه حمل بار توسط ناوگان جاده‌ای با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود بیان کرد:  محل‌های عمومی پایانه‌های مسافربری از قبیل سالن اعلام بار، راهروها و سرویس‌های بهداشتی روزانه ۲ بار ضدعفونی و گندزدایی می‌شود و به منظور محدود کردن تردد در سالن اعلام بار از ورود افراد متفرقه جلوگیری و اعلام بار از طریق بلندگو و در محوطه باز انجام می‌شود.

علیخانی تصریح کرد: به منظور جلوگیری از گسترش کرونا و افزایش بهداشت، طرح نظارت بر فعالیت مجتمع‌های خدماتی و رفاهی به صورت ویژه در اولویت قرار دارد و همه روزه و به صورت مستمر از سوی کارشناسان مورد بازدید قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: در این بازدیدها شاخصه‌هایی از قبیل وضعیت نمازخانه‌ها، سیستم‌های گرمایشی، سرویس‌های بهداشتی، سایر اماکن عمومی و به ویژه جایگاه‌های سوخت مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

هم اکنون ۱۷ راهدارخانه‌ها و اداره شهرستانی همراه با ۲۸۱ دستگاه ماشین آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین و ۳۵۰ نیرو در مجموعه استان یزد مشغول به فعالیت هستند.

به  گزارش پردیسان نوین، ویروس کرونا اواسط دی ماه (دسامبر ۲۰۱۹ ) در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت آن کشور در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ ( نهم دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را اعلام کرد و  شناسایی نخستین مورد آن در ایران ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۸ در قم رسانه ای شد.

همچنین به گزارش روز چهارشنبه تارنمای خبری نشریه دیلی نیوز، «ریچارد برنان» مدیر منطقه‌ای عملیات اضطراری  سازمان جهانی بهداشت گفت که روند ابتلا به کرونا در جمهوری اسلامی ایران به سطح ثابت رسید.

وی افزود: به واسطه افزایش موثر بسیاری از اقدامات کنترل کننده، ما شاهد ثابت ماندن تعداد موارد ابتلا به کرونا در ایران هستیم و در حقیقت، برخی اشارات از کاهش تعداد مبتلایان جدید در روزهای اخیر خبر می‌دهد.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت روزجمعه  اعلام کرد: تاکنون ۶۸ هزار و ۱۹۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و با فوت ۱۲۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان به چهار هزار و ۲۳۲ نفر رسید.

کیانوش جهانپور بیان کرد: از دیروز تا امروز( ۲۲ فروردین) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۹۷۲  بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ شناسایی شدند.

وی ادامه داد:  روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته که تاکنون ۳۵ هزار و ۴۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدند و سه هزار و ۹۶۹ تن از بیماران تحت مراقبت قرار دارند.