به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست با اشاره به اقدامهای متعدد صورت گرفته طی سالهای اخیر از جمله اجرای ۴۰ کیلومتر شبکههای فرعی و خط انتقال اضطراری فاضلاب مسکن مهر اظهار داشت: این اقدامها به عنوان راه حل کوتاه مدت و در راستای حل فوری معضل رهاسازی فاضلاب در معابر و داخل محلههای مسکن مهر […]
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست با اشاره به اقدامهای متعدد صورت گرفته طی سالهای اخیر از جمله اجرای ۴۰ کیلومتر شبکههای فرعی و خط انتقال اضطراری فاضلاب مسکن مهر اظهار داشت: این اقدامها به عنوان راه حل کوتاه مدت و در راستای حل فوری معضل رهاسازی فاضلاب در معابر و داخل محلههای مسکن مهر انجام شدهاست.
وی افزود: با توجه به طرح اقدام ملی مسکن با هدف جهش تولید مسکن و نیاز مبرم به ایجاد زیرساختهای فاضلاب در منطقه پردیسان، تکمیل طرح فاضلاب پردیسان و اجرای ۲۲ کیلومتر خط انتقال و تصفیه خانه فاضلاب با ظرفیت ۵۵ هزار متر مکعب در شبانه روز با برآورد اعتبار مورد نیاز حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال جزء یکی از اولویتهای اصلی استان بودهاست.
شهرک پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر قم واقع شده است، این منطقه در سال ۱۳۷۷ توسط وزارت مسکن و شهرسازی وقت تاسیس و در سال ۱۳۹۰ به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.
سرمست همچنین با اشاره به اجرای یکهزار و ۷۰ کیلومتر شبکه فاضلاب و احداث تصفیه خانههای فاضلاب با ظرفیت ۱۲۰ هزار متر مکعب در شبانه روز در شهر قم تصریح کرد: با استفاده حداکثری از ظرفیت تاسیسات موجود حدود ۳۸ درصد از جمعیت شهر قم تحت پوشش خدمات جمعآوری و تصفیه فاضلاب قرار گرفتهاست.
مطابق این گزارش، با محوریت شرکت آب و فاضلاب استان و با انجام مطالعههای توجیهی فنی، اقتصادی، مالی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و گرفتن مجوزهای پدافند غیرعامل، گردشگری، ارزیابی زیست محیطی و پیوست سلامت و پس از پیگیریهای مستمر ملی و استانی، در آبانماه سال جاری، مجوز ماده ۲۳ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت جهت افزایش احجام خط انتقال و تصفیه خانه پردیسان به طرح ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر قم صادر شد.
بر این اساس در صورت تامین به موقع اعتبارها و انجام هماهنگیها و حمایتهای استانی، شرکت آب و فاضلاب میتواند در یک برنامه سه ساله با اجرای طرحهای تعریف شده، امکان افزایش جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب به ۹۲۵ هزار تَن را فراهم کند که تحولی بزرگ در این بخش خواهد بود.
گزارش حاکیست: میانگین درصد جمعیت تحت پوشش تاسیسات فاضلاب شهری در کشور حدود ۵۳ درصد و در اکثر کلانشهرها بیش از ۷۰ درصد میباشد.
Monday, 9 December , 2024