جعفر رودری روز دوشنبه در نشست طرح های جهش تولید استان کرمان افزود: در اقتصاد و در حوزه مدیریتی (دولتی و خصوصی) برای افزایش تولید به سراغ منابع مالی می رویم باور غلطی است که باید اصلاح گردد ضمن اینکه طرح های ضربتی اشتغال، حمایتی  و تولید به ما نشان می دهد که افزایش تولید […]

جعفر رودری روز دوشنبه در نشست طرح های جهش تولید استان کرمان افزود: در اقتصاد و در حوزه مدیریتی (دولتی و خصوصی) برای افزایش تولید به سراغ منابع مالی می رویم باور غلطی است که باید اصلاح گردد ضمن اینکه طرح های ضربتی اشتغال، حمایتی  و تولید به ما نشان می دهد که افزایش تولید صرفا با تامین منابع مالی اتفاق نمی افتد و نیاز به یکسری الزامات و مباحث نرم افزاری دارد که باید محقق شود.

وی در ادامه بیان داشت: با توجه به دستورالعمل ابلاغی تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید» از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور تاکید بر پروژه های دولتی و در واقع تملک دارایی سرمایه ای است که به افزایش تولید کمک خواهد کرد .

رودری افزود: محقق شدن شعار «جهش تولید» را می توان در دو سر فصل اصلی موضوعات دید که یکی از آن ها تولید می باشد و در «جهش تولید» آنچه مشخص است این است که روند گذشته را سرعت و ارتقا بخشیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با تاکید بر صحبت استاندار مبنی بر اینکه دستورالعمل جهش تولید شبیه محورهای سال قبل است گفت: استان کرمان در این زمینه از سایر استان ها جلوتر است چرا که ما سرفصل ها را از قبل داشته ایم و اگر محقق می شد مطمئنا به جهش تولید می رسیدیم.

رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز در ادامه گفت: تشکیل یک قرارگاه ویژه در سطح استان کرمان در راستای جهش تولید می تواند موضوع ها را رصد و موانع آن را برطرف سازد.

سیدمهدی طبیب زاده افزود: متاسفانه ناهماهنگی هایی که بین دو مرجع دولتی وجود دارد که روی تشکیل پنجره واحد الکترونیکی نیز تاثیر گذاشته  و نتوانستیم این پنجره را اجرایی و عملیاتی کنیم.